Business & Galets. Dinar i Xerrada amb Jordi Tarragona

15 Desembre  | Palamós

Business & Galets. Un dinar de Nadal molt especial.

Quan l´aire agafa color de Nadal és un bon moment per compartir bons moments. Quan a les taules nadalenques s´hi combinen família i negocis el resultat pot ser d´allò més sorprenent, interessant i potent.

Per aquests motius, com a “família AEDE” que som, ens va fer molta il•lusió viure el primer dinar Business & Galets: dedicat a l´empresa familiar.

Recuperant el format dinar–xerrada i mentre gaudíem d´un deliciós àpat al Restaurant Rumbo al Cairo, a l´Hotel Marina de Palamós, vam compartir taula i tertúlia amb JORDI TARRAGONA Conseller d´empresa Familiar, advocat, coach, i autor de diversos llibres.

Cada assistent al dinar va rebre a més dels consells i opinions del ponent, l’ obsequi de l´AEDE d’un dels llibres de l´autor que amb gust els va dedicar personalment.

Van ser gairebé 30 empresàries, directives, emprenedores totes elles dones amb empenta, les que van trobar un foradet a les seves atapeïdes agendes per gaudir de l´esdeveniment.

Al final de la xerrada la nova Junta es va presentar oficialment als assistents i va donar quatre pinzellades de l´estructura i direcció que agafarà l´AEDE el proper any entrant.

Us deixem algunes imatges de l´esdeveniment i el link de l´article publicat pel ponent a Linkedin i al Diari de Terrassa:

https://www.linkedin.com/posts/jordi-tarragona_empresafamiliar-empresasfamiliares-familiaempresaria-activity-7011572555895431168-ySH5?utm_source=share&utm_medium=member_android

Organitzat per AEDE amb la col.laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Share This Post!

Entradas recientes

Comentarios recientes

    Recent Tweets

    Entradas recientes