Crea AEDE 2023. Així va ser.

02 de març  | Palamós

Crea AEDE 2023. Una AEDE de totes i per Tothom.

El passat dia 2 de març, les empresàries i directives de l’Empordà vam tenir una trobada molt productiva al  fantàstic espai de coworking Epicentre de Palamós on la Marta Martí ens va acollir de la millor manera possible.

La reunió va començar amb la presentació a càrrec d´Alexandra Colls de l’ informe sobre les associades, fruit de les respostes que vam obtenir de les enquestes fetes a les mateixes associades.

La imatge obtinguda va ser molt interessant i ens va donar una visió global de les empresàries i directives que formen part de l’associació així com de les seves necessitats i inquietuds i del teixit empresarial de la comarca.

Seguidament, vam tenir la sort de comptar amb la presència i col·laboració d’Eva Hernandez, que ens va oferir una nova i inspiradora mirada sobre l’organització empresarial basada en la reconstructiva sistèmica. Va ser una ponència molt enriquidora, ja que ens va aportar una nova perspectiva sobre la manera com les empreses i les persones que les composen poden organitzar-se i funcionar millor.

Un cop finalitzada la presentació de l´Eva, vam continuar amb uns exercicis pràctics i treball en grups que van ser molt útils per posar en pràctica les idees i conceptes que havíem après durant la xerrada.

El toc distès i saborós el va aportar la Mónica Martínez de Cuinats Costa Brava que ens va oferir un deliciós esmorzar variat.

Aquests exercicis van ser també el punt de partida per a les comissions de col·laboració i el programa AEDE 2023, que son un puntal per al creixement del Projecte.

Es va presentar el calendari previst d’esdeveniments pel 2023 i les temàtiques triades per les associades a través de les enquestes.

La trobada va ser una oportunitat única per aprendre i intercanviar idees amb altres empresàries i directives de l’Empordà, i estem molt agraïdes a totes les assistents, col·laboradores i a aquelles que van participar-hi en la distancia completant les enquestes.

Estem segures que les noves idees i les relacions que hem establert ens ajudaran a continuar creixent i millorant com a empreses i professionals.

Vam sortir amb les piles i l’energia carregada fins a dalt i amb molt projectes al sarró als que ja estem començant a donar forma i que en breu anirem desgranant.

Propera cita : AEDE & FLOWERS  ·  13 d’ ABRIL 2023. No t´ho perdis!

Organitzat per AEDE.

Amb la col.laboració de: Epicentre Coworking – Cuinats Costabrava – Eva Hernandez Castells

Share This Post!

Entradas recientes

Comentarios recientes

    Recent Tweets

    Entradas recientes