Business & Flors AEDE 2023.

02 de març  | Palamós

Crea AEDE 2023. Una AEDE de totes i per Tothom.

BUSINESS & FLORS

COMUNICACIÓ NO VERBAL.Quan parlem sense obrir boca…

El 13 d´abril a les 18h30.

L’arribada de la primavera ens va inspirar a l’AEDE i us vam portar el primer «Business & Flors» impregnat dels colors, olors i energia d’aquesta vital estació.

Us vam convidar a participar d’un esdeveniment empresarial amb un toc diferent i creatiu.

La trobada va tenir lloc el passat 13 d’abril a Hotel Costa Brava de Platja d’Aro, un lloc tan emblemàtic com espectacular. En col·laboració amb la undació Jordi Comas, ens va fer especial il·lusió proposar-vos aquesta trobada tan interessant com inspiradora.

La temàtica central de l’acte va ser la xerrada inèdita sobre Llenguatge No Verbal a càrrec de CatalinaPons, consultora, formadora i speaker, experta en anàlisi de comunicació i conducta no verbal que no va deixar ningú indiferent.

Us deixem aqui algunes imatges de l´esdeveniment.

La la Magda Planas una veritable artista de la decoració amb flors va omplir lácte de flors amb un detall per cada assitent tant delicat com bonic.

Vam comptar  amb la col·laboració especial  de la xef biodinàmica Iolanda Bustos, amb el seu toc màgic i saborós amb una degustació de cuina floral. El seu cocktel florals i tempura de flors ens van sorprendre enormement i ens van despertar els sentits!

Finalment, vam tancar l´acte tot gaudint d´un sopar deliciós  en la millor companyia al restaurant de l’ Hotel.

Volem agrair especialment les col.laboracions que vam fer possible aquest esdebveniment i l´assistència de tots aquells que us hi veu sumar.

Propera cita : AEDE ENS CUIDA · 25 de MAIG 2023. No t´ho perdis!

Organitzat per AEDE.

Amb la col.laboració de: Hotel Costa Brava – Iolanda Bustos – Magda Floristes – Fundació Jordi Comas

Share This Post!

Entradas recientes

Comentarios recientes

    Recent Tweets

    Entradas recientes