Networking amb Ànima AEDE

De tu a tu amb l´AEDE

De trobada en trobada, anem aprenent, compartint experiències i energies entre nosaltres…i molt sovint sorgeix la mágia….Tot i això però ens hem adonat que sovint ens falta temps per conèixer-nos i SABER QUI ÉS QUI a l´AEDE….moltes de nosaltres no sabem qui son i a què es dediquen la resta de les associades.

Les Trobades de Tu a Tu.

Per això us proposem un format de trobada diferent enfocat i destinat únicament al que en diuen » Networking»…Parlar, connectar entre nosaltres i conèixer-nos i donar espai a que aquelles que així ho desitgin puguin fer una petita i encantadora presentació a les altres.

Farem diferents Trobades de tu a tu durant l´any i mirarem d´incloure un espai de mini presentacions sempre que sigui possible en altres esdeveniments organitzats per lÁEDE que ho permetin.

El llistat d´Inscripció. …La cua de la Fama!

Som moltes associades i moltes voldran presentar-se però els temps és limitat…Per aquest motiu hem pensat en fer un llistat a partir d´aquest formulari i anireu presentant-vos per ordre d´inscripció. (Fins a un màxim de 10 per trobada).

Us avisarem quan us toqui presentar-vos i confirmarem agenda amb vosaltres. Si no us va bé i aviseu rapid us saltem per la següent trobada.

Si no ens confirmeu  data o, si un cop confirmat si no assitissiu sense justificació, perdreu l´ordre de la llista i passarem a la següent inscrita….Sempre us podeu tornar a inscriure!

Format de les Mini-presentacions:

Les Aeders que vulguin presentar-se (elles mateixes o els seus projectes empresarials)hauran de seguir aquests passos:

 • Inscriure´s al llistat mitjançant aquest formulari.
 • Agenda: Confirmar data de la presentació que per ordre de llista els ha tocat.
 • Speech : Preparar xerrada de 5 minuts máxim.
 • One Page: Prepareu una presentació en aquest format: tota la info resumida en un A4 VERTICAL de disseny lliure ( Només demanaem que no poseu informació a la cantonada inferior dreta de la pagina). Un cop fet envieu-nos-el  abans de l´a trobada on us presentareu.
 • Material de suport: Podeu portar també targetes / díptics / flyers / mostres (si son petites)
 • Protagonista Aede: Si alguna de les AEDERS vol compartir i ampliar els seus coneixements i serveis com a ponent en una de les jornades que fem durant l´any només ho ha d´indicar i mirarem d´incloure-la en la següent programació si l´activitat encaixa amb els interessos de les AEDERS.

NOTA: vista la breu durada de les presentacions, si tens més d´una empresa recomanem que facis un ONE PAGE per projecte i que presentis un projecte en cada trobada ( pots inscriure´t tantes vegades com vulguis) o bé que et centris en la principal i facis només menció dels altres projectes.

Format de les Trobades:

 • 15-20 minuts arribada
 • 60 minuts per  Mini presentacions  5 minuts- 10 AEDERS
 • 60 minuts per networking lliure
 • 15-20minuts comiat

Pica-pica durant la trobada.

PRIMERA TROBADA PREVISTA

Esmorzar amb Ànima AEDE

26 de juliol – de 8h a 11h00 – MARINA CAFÈ

PORT MARINA · PALAMÓS

INSCRIPCIONS AQUI: https://www.inscribirme.com/tu-a-tu-amb-aede

Share This Post!

Entradas recientes

Comentarios recientes

  Recent Tweets

  Entradas recientes

  Networking amb Ànima AEDE

  De tu a tu amb l´AEDE

  De trobada en trobada, anem aprenent, compartint experiències i energies entre nosaltres…i molt sovint sorgeix la mágia….Tot i això però ens hem adonat que sovint ens falta temps per conèixer-nos i SABER QUI ÉS QUI a l´AEDE….moltes de nosaltres no sabem qui son i a què es dediquen la resta de les associades.

  Les Trobades de Tu a Tu.

  Per això us proposem un format de trobada diferent enfocat i destinat únicament al que en diuen » Networking»…Parlar, connectar entre nosaltres i conèixer-nos i donar espai a que aquelles que així ho desitgin puguin fer una petita i encantadora presentació a les altres.

  Farem diferents Trobades de tu a tu durant l´any i mirarem d´incloure un espai de mini presentacions sempre que sigui possible en altres esdeveniments organitzats per lÁEDE que ho permetin.

  El llistat d´Inscripció. …La cua de la Fama!

  Som moltes associades i moltes voldran presentar-se però els temps és limitat…Per aquest motiu hem pensat en fer un llistat a partir d´aquest formulari i anireu presentant-vos per ordre d´inscripció. (Fins a un màxim de 10 per trobada).

  Us avisarem quan us toqui presentar-vos i confirmarem agenda amb vosaltres. Si no us va bé i aviseu rapid us saltem per la següent trobada.

  Si no ens confirmeu  data o, si un cop confirmat si no assitissiu sense justificació, perdreu l´ordre de la llista i passarem a la següent inscrita….Sempre us podeu tornar a inscriure!

  Format de les Mini-presentacions:

  Les Aeders que vulguin presentar-se (elles mateixes o els seus projectes empresarials)hauran de seguir aquests passos:

  • Inscriure´s al llistat mitjançant aquest formulari.
  • Agenda: Confirmar data de la presentació que per ordre de llista els ha tocat.
  • Speech : Preparar xerrada de 5 minuts máxim.
  • One Page: Prepareu una presentació en aquest format: tota la info resumida en un A4 VERTICAL de disseny lliure ( Només demanaem que no poseu informació a la cantonada inferior dreta de la pagina). Un cop fet envieu-nos-el  abans de l´a trobada on us presentareu.
  • Material de suport: Podeu portar també targetes / díptics / flyers / mostres (si son petites)
  • Protagonista Aede: Si alguna de les AEDERS vol compartir i ampliar els seus coneixements i serveis com a ponent en una de les jornades que fem durant l´any només ho ha d´indicar i mirarem d´incloure-la en la següent programació si l´activitat encaixa amb els interessos de les AEDERS.

  NOTA: vista la breu durada de les presentacions, si tens més d´una empresa recomanem que facis un ONE PAGE per projecte i que presentis un projecte en cada trobada ( pots inscriure´t tantes vegades com vulguis) o bé que et centris en la principal i facis només menció dels altres projectes.

  Format de les Trobades:

  • 15-20 minuts arribada
  • 60 minuts per  Mini presentacions  5 minuts- 10 AEDERS
  • 60 minuts per networking lliure
  • 15-20minuts comiat

  Pica-pica durant la trobada.

  PRIMERA TROBADA PREVISTA

  Esmorzar amb Ànima AEDE

  26 de juliol – de 8h a 11h00 – Lloc a determinar

  Share This Post!

  Entradas recientes

  Comentarios recientes

   Recent Tweets

   Entradas recientes